Vilken ska jag välja

Har man aldrig varit på behandling hos mig, är det inte helt enkelt att veta vilken behandlingsform man ska välja. Ofta hinner man med några stycken vid samma tillfälle.

Därför tänkte jag kortfattat här, förklara när de olika systemen kan vara till hjälp;

L.I.F.E System; Denna maskin använder jag vid all form av känslomässiga obalanser. Den är väldigt bra när det gäller att balansera hjärnan. Den är också väldigt bra när det gäller att behandla bakterier mm. Vet man vad man letar efter, är denna maskin oslagbar.

Metatron Intruder: Denna maskinen scannar av kroppen på en fysisk nivå medan man sitter i en stol och följer med på resan genom kroppen. Dess styrka är bakterier, svamp och virus. Den behandlar också obalanser.

NES: Denna maskin är den maskin som är svårast att förklara enkelt. Den scannar kroppen på flera olika nivåer. Den kör jag ofta tillsammans med ffa L.I.F.E System. Den tar bara 5 min att scanna. Sedan balanserar man obalanserna med droppar. Vet man inte riktigt vad man lider av eller att man vill höja välmåendet en nivå till, är denna maskin riktigt bra. Den kör jag vid de flesta behandlingar.

Levandeblod Analys: Detta är en analys metod, som tar några minuter. Den ger en bra överblick på immunsystem och viss näringsstatus samt belastning.

Arteriografen: Är bara kopplad till hjärta- kärl. Är man nyfiken på hur kärlen ser ut, för att ha en möjlighet att förbättra och förebygga stela kärl, är detta Maskinen. Tar heller inte så lång tid, så man kan kombinera den med andra system.