Om mig

Om mig


Åsa Nilsson heter jag som driver EnergiHälsan.

Jag har alltid varit väldigt intresserad av kroppen och dess funktioner. Under mitten av 80-talet hoppade jag höjdhopp på elitnivå, vilket krävde – och gav – en god kännedom om den egna kroppen.

Fascinationen för kroppen har aldrig upphört.
Idag går mitt jobb, i stor utsträckning, ut på att ge människors kroppar och psyke, förutsättningar att läka sig själv.

1999 startade jag mitt företag. Tidigare hade jag jobbat många år inom psykiatrin och missbruksvården, samt hunnit utbilda mig till djursjukvårdare och jobbat på djursjukhus.

De första åren jobbade jag uteslutande med massage. Efter några år insåg jag att det ligger så mycket mer bakom hur kroppen mår, så väldigt snart smög sig kosttillskotten in i verksamheten. Jag utbildade mig dessutom till TankefältTerapeut, för att kunna hjälpa till med de psykiska faktorer jag ofta såg som orsak till spända muskler.

2007 skaffade jag L.I.F.E system och insåg ganska snart att jag i den hade mycket av det andra jag jobbat med, samlat i en maskin, och efterhand har jag kompletterat med NES och Arteriografen.

Massagen drog jag ner på för några år sedan, och istället skaffade jag en AtlasBalans som behandlar fascian, dvs bindväven och därmed också musklerna. Med denna kommer jag mycket djupare än jag någonsin gjort med mina fingrar.

Mitt mål är att ha så många verktyg i min verksamhet, så att jag ska kunna hjälpa så många människor som möjligt, till en bättre hälsa, och därmed ett bättre liv.

Varmt Välkommen!