Referenser

Referenser

”Hej Åsa !
Jag vet inte hur jag ska kunna tacka dig men jag kan berätta att jag har inte haft full rörlighet och haft extrema smärtor i över 10 år. Detta pga mina 5st diskbråck, min artros i nacken, axlar, armbågar, handleder samt höfter knän och fötter ( inte till att rekommendera att jobba som en galning). Redan efter första behandlingen så började kroppen svara på behandlingen i kombination med tillskotts ämnen som jag har tagit på rekommendation av dig.
Jag kan inget annat än rekommendera att alla som har ngn form av symtom som iaf jag haft bokar tid och FÖLJER rekommenderad behandlings form.

Efter första behandlingen blev jag helt smärtfri inom en vecka (helt otroligt jag vet!), det var tydligen en bakterie som var orsaken och som Åsa behandlade. Några veckor senare var jag så rastlös att jag återgick till mitt heltidsarbete som snickare, efter 6.5 månads sjukskrivning. I skrivande stund har jag arbetat i 2 månader och det går bra. Såklart har jag lite känningar i ryggen ibland efter väldigt fysiskt krävande dagar men tror det är ganska normalt. Det går iallafall över igen.

Roy


”Detta vill jag dela med mig av;
Sommaren -17 drabbades jag av svår borrelia.
Fick antibiotikabehandling, men blev inte bättre.
Sökte hjälp på alla vis, lyssnade och läste allt om borrelia.
Av en väninna fick jag veta att frekvensbehandling kunde hjälpa.
Sökte, och fann Åsa på nätet.
Första mötet med henne var starkt.

Kände att jag hamnat helt rätt. En varm, jordnära & kunnig kvinna mötte mig, och gav hopp.
Jag behandlades vid 3 tillfällen. Min borrelia var envis och bestod av många olika sorter.
Samtidigt åt jag ett örtpreparat som Åsa hade.
Fjärde gången var jag fri från borrelia och lycklig åkte jag mina 10 mil hem för att fira.

För ca 1 1/2 årsedan fick jag besked av min optiker att jag led av grå starr.
Jag fick remiss till ögonläkare som bekräftade, och sa att jag borde operera mig snarast.
Envis som jag är frågade jag min optiker om det inte gick att behandla på ett alternativt sätt.
Men tyvärr, Nej.
Fick ny remiss till ännu en ögonläkare; Ja visst, grå starr som måste opereras.
Jag ringde Åsa; Kan du med hjälp av frekvensbehandling ta bort starren?
Vi provar. Jag beställde tid och åkte mina 10 mil med glädje.
Återbesök hos optikern för att få remiss till 3dje ögonläkaren för bedömning.
-Varför är du här?
-För att jag har grå starr.
-Nej det har du inte.
Jag flög i famnen på en frågande läkare.
Jag var bara så lycklig!
Åter till Synsam:
Nej de kunde inte heller finna utslag på någon grå starr längre.
Och jag lämnade dem med glada lätta steg och gick ut i sommarsolen. Fri.
Tack älskade Åsa för att du finns, och gör skillnad på riktigt.”

Lena


”Efter en större operation på ett danskt privatsjukhus, fick jag dessvärre en allvarlig infektion av multiresistenta streptococcer. Jag fick mängder av antibiotika, men ingenting hjälpte.

Efter 15 månader valde jag att prova en LIFE-behandling på Kvantmedicinska Kliniken. Behandlingen är otroligt avslappnande, och efter bara 2 behandlingar hos Åsa kunde jag konstatera att jag inte längre hade varken synliga eller märkbara tecken på infektion. Kliniska tester hos min läkare visade också att streptococcerna var borta.
Samtidigt med LIFE behandlingen, rekommenderade Åsa olika kosttillskott, så att jag kunde få balans i tarmsystemet igen, efter så stora mängder antibiotika
Jag är skyldig Åsa ett stort Tack för att hon har hjälpt mig att må så mycket bättre”

/Charlotte Knudsen


”Jag började gå till Åsa på Kvantmedicinska kliniken för ca. 2 år sedan för att jag hade så mycket infektioner i kroppen, efter förändrad kost och behandlingar med L.I.F.E – maskinen har jag nästan aldrig infektioner längre men det är inte det som är det mest fantastiska… Jag har en muskelsjukdom som bl.a. ger värk som kommer och går och för ca. 2 1/2 år sedan överansträngde jag min högra arm en dag och efter det hade jag konstant värk i både höger hand och underarm. Det gjorde ont även när armen vilade och jag lyckades bara hitta en ställning som jag kunde sova i utan att det gjorde ont. Jag gick hos landets bästa sjukgymnaster på behandlingar, fick massage, blev röntgad och gjorde ultraljudsundersökningar, fick kortison, fick laserbehandling, provade TENS, provade smärtstillande tabletter men ingenting hjälpte. Jag hade fortfarande konstant värk och ingen kunde komma fram till var värken utgick ifrån. Jag hade i stort sett gett upp, jag skulle prova akupunktur också och det var mitt sista hopp.

Med L.I.F.E-maskinen behandlade Åsa musklerna i min kropp men jag hade fortfarande konstant värk i armen. Så efter en behandling föreslog Åsa att jag skulle ta NES-droppar för muskler och känslor och jag tänkte att det kan inte skada men jag hade inga illusioner om att det skulle kunna påverka min värk eller att jag skulle känna någon skillnad alls med dem. Därför blev jag så överraskad när jag plötsligt märkte efter 2 veckors användning att jag inte hade ont i armen och handen längre…!!! Jag bokade av min tid för akupunktur och nu har min arm varit helt smärtfri i 2 månader efter att ha haft konstant värk i över 2 år. Det är så fantastiskt, som ett mirakel,
och jag är så oerhört tacksam!!! Kvantmedicin fungerar verkligen! Jag rekommenderar det för alla!”

Katja Lundholm.


”Den 3/5-2018 började min hälsoresa. Det var då jag träffade Åsa Nilsson och gjorde min första scanning. Enligt den hade jag väldigt stora obalanser.
För att ta det från början…
1996 fick jag diagnoserna Morbus Dercum, i folkmun fettvävsreumatism, fibromyalgi och kronisk trötthetsyndrom. I kort har det inneburit smärta och ofrivillig viktuppgång. Långa sjukskrivningar varvat med heltidsjobb. Jag har en häst med min ena dotter, jag orkade bara borsta halva hästen, benen var inte att tänka på, kunde/orkade inte böja mig ner. Trappor fick jag dra mig upp i med hjälp av ledstången och fanns ingen, så tog jag ett steg i taget.

När jag suttit eller stått en stund, var jag så stel att det tog ett tag att leda upp mig innan jag kom igång. Magen och tarmarna var i så dåligt skick, att jag hade ångest inför jobbet. Jobbar som personlig asistent. Detta är bara en bråkdel.

Den 3/5-18 tog jag även ett blodprov, för att kolla intoleranser mot olika livsmedel, blev en hel del jag skulle undvika.
Slutade med mjölk, gluten och socker. Fick droppar av Åsa och började dricka Fitline.

Idag 11 veckor senare, utan avsteg, tar jag hästen själv vissa dagar, så dottern får lite ledigt. I veckan kunde jag jogga!!! med hästen. Jag går obehindrat i trappor idag och det tar mycket längre tid innan jag blir stel när jag sitter och står. Den konstanta smärtan finns inte, den är borta och rörelse smärtan är betydligt mindre. Hyn är friskare och slätare. Magen och tarmarna är lugna. Sist men inte minst, en trevlig biverkning, jag har tappat 9,2 kilo från en kropp som inte släppte ifrån sig ett gram, hur jag än gjorde.”

Tack Åsa… oändlig tacksamhet

Ingela Sandberg


”I hopp om att fler ska hitta rätt hjälp och återfå sin hälsa, så vill jag dela med mig av min historia där sjukvården som jag mötte aldrig hade gjort mig frisk igen.

År 2014 studerade jag sista året på gymnasiet, arbetade på helgerna och red och tävlade med mina hästar. Jag ville inombords alltid vara bäst, men glömde bort hur viktigt det var att ta hand om mig själv. Jag gav mina hästar högpresterande foder, vitaminer och mineraler för att prestera på max, men insåg inte att jag som ung tjej, smal och god fysik inte hade en kropp som mådde bra.

Det började så enkelt som med ett antal vanliga urinvägsinfektioner, med följande antal antibiotikakurer.

Jag upplevde mig aldrig bättre, utan började få fler och fler negativa symtom. Några av dem var att tårarna rann konstant, oavsett om jag var ute eller inne. Jag hade problem med magen, och en bestående smärta i urinröret och tunna slemhinnor. För att inte tala om hur mycket ångest, panik och negativa känslor jag upplevde på köpet.

En lång period letade jag febrilt efter någon som kunde få mig frisk igen. Efter många prover och många läkarbesök växte sig en hopplöshet och jag fann tillslut Åsa.

Det första Åsa sa till mig efter en behandling i Life system var ”jag ser vad som är fel, och du kommer att bli bra igen. Det kommer krävas mycket engagemang ifrån dig, men du kommer att bli bra”, och så rätt Åsa hade.

Sedan den dagen har jag förstått hur viktigt det är att aktivt arbeta med sin egen hälsa. Hälsa är något vi skapar, och det finns inget magiskt piller som löser alla problem. Men det finns kunskap att lära sig utav, och hjälp på vägen. Åsa gav min kropp rätt förutsättningar med Life system, och kunskap samt erfarenhet om hur kropp och själ hänger ihop. Men resten är också hårt slit och en stark vilja att främja sin egen kropp.”

Victoria